e shtunë, janar 21, 2006

Njoftim !


Njoftim !

Sot ne oren 11.38 minuta date 21 Janare 2006 u nda nga jeta Ibrahim Rugova Prsidenti i Kososves,simboli i qendreses kosovare kunder regjimit gjakate te serbise, biri i Kosoves martire, udheheqesi i dashur i popullit te Kosoves, burri i mençurise, zgjuaresise, qendreses,beses, urtesise dhe simboli i lirise.