e shtunë, dhjetor 31, 2005

Gezuar vitin e ri 2006

Gjithe shqiptareve kudo ne Bote, une Engjell Shehu ju uroj nga zemra, Gezuar vitin e ri 2006. Le te jete per te gjithe ky vit, viti i sukseve dhe endrrave te parealizuar ne jeten e tyre.

Gezuar!

Engjell Shehu