e mërkurë, janar 25, 2006

Ngushellime familjes se dr. Ibrahim Rugoves


Ngushellimet e mija me te sinqerta familjes se Dr. Ibrahim Rugoves ( Gruasdhe tre femijeve) per vdekjene e parakohshme te Presidentit Ibrahim Rugova.Marre pjes shpirterishte ne kete dhimbje te madhe per familjen e Dr.Ibrahim Rugoves si dhe per mbare popullin shqiptare kudo qe ndodhet neBote.

Engjell Shehu
Belgjike
25/01/2006